logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ismert költők versrészleteivel találkozhatnak a játékosok a szelvényeken

Visszaigazoló szelvényeken olvasható verssorokkal, közösségi videóval és nyereményjátékkal is népszerűsíti a magyar verseket a Szerencsejáték Zrt. hétfőtől öt napon keresztül, a magyar költészet napja alkalmából.

Rendhagyó formában népszerűsíti a magyar költészetet a Szerencsejáték Zrt.: az Őrizd meg a szelvényed, hogy kultúrával is gazdagodj! mottóval induló kampány részeként több mint 4500 értékesítőhelyen József Attila, Ady Endre, Petőfi Sándor, Juhász Gyula és Kányádi Sándor egy-egy ikonikus versével találkozhatnak a játékosok 11 játék (az Ötöslottó, a Hatoslottó, a Skandináv lottó, az Eurojackpot, a Kenó, a Puttó, a Tippmix, a Totó, a Luxor, a V-sport, a Kincsem+ Tuti) visszaigazoló szelvényein – tájékoztatta a társaság az MTI-t hétfőn.

Mint írják, ezzel mintegy 2-2,5 millió játékoshoz juthatnak el a legismertebb magyar költők verssorai.

Ezen kívül Az 5 nap, 5 vers elnevezésű közösségi videóban a szelvényeken található költeményeket Takács Bence Ervin előadóművész-műsorvezető, a Magyar Versmondók Egyesületének alelnöke adja elő, de költészet napjával kapcsolatos nyereményjátékkal is készülnek – áll a közleményben.

Kapcsolódó tartalom

A címlapfotó illusztráció. 

Ajánljuk még