logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

„Nem tudom hogyan, de elborult az agyam” – mintegy ötven alkalommal megszúrta és vágta a férfit

Az asszony a lakásból műszaki cikkeket, szerszámokat és kávét vett magához, majd elment.

A BRFK nyomozói befejezték a nyomozást azzal a nővel szemben, aki a gyanú szerint két éve megölt egy férfit Terézvárosban – írták a police.hu oldalon.

A fővárosi rendőrök 2020. április 17-én érkeztek a VI. kerületi Bajza utca egyik lakásába, mert bejelentést kaptak, hogy ott egy halottat találtak.

A nyomozók a helyszínen szemlét tartottak, és megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Az eljárás során megállapították, hogy a 64 éves áldozat 2020. április 16-án a Nyugati pályaudvarnál találkozott egy nővel, akivel a férfi lakására mentek. Az újdonsült ismerősök összevesztek, a nő pedig egy késsel mintegy ötven alkalommal megszúrta és vágta a férfit, aki a bántalmazásba belehalt. Az asszony a lakásból műszaki cikkeket, szerszámokat és kávét vett magához, majd elment.

Az életvédelmi nyomozók órákon belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A 44 éves T. Olgát másnap reggel fogták el. A nőt emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, melynek során azt mondta; „Nem tudom hogyan, de elborult az agyam.”

A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.

 

Ajánljuk még