logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Egy győri garázsban huzamosabb ideje mehetett a drogbiznisz

Kábítószer-kereskedelem bűntett, valamint -birtoklás vétség miatt indított eljárást a rendőrség három férfivel szemben – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu-n pénteken.

Egy 37 éves écsi férfi egy – a Radnóti utcában található – garázsból huzamosabb ideje árusított kábítószert. Ellene kábítószer-kereskedelem bűntett, míg másik két férfi ellen – akikkel a rendőri intézkedéskor a garázs bérlője adásvételt bonyolított – kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

A rendőri ellenőrzés során a társaság egyik tagjának, egy 30 éves pannonhalmai lakosnak az autójából droggyanús anyagok kerültek elő. Ezt követően a nyomozók a garázst is átkutatták, ahol nagy mennyiségű kábítószergyanús kristályos port, és annak elosztásához, adagolásához szükséges csomagolóanyagokat, mérleget találtak.

A kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható 37 éves férfit a rendőrök őrizetbe vették, és a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészségnél kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

Címlapfotó: Police.hu

Ajánljuk még