logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Volner János: A baloldali összefogásba a Jobbik üres kézzel érkezett

| Szerző: hirado.hu
Azt az árulást, amit végrehajtottak Jakab Péterék, a választók megbosszulták és elhagyták a pártot – nyilatkozta Volner János, a Volner párt elnöke az M1 Ma reggel című műsorában. A most vasárnapi választáson Volner szerint megsemmisült a baloldal. Ezzel Magyarország erőt mutatott Brüsszelnek és a baloldal akaratával ellentétes módon kimaradunk abból a háborúból, amit Oroszország vív Ukrajnával.

Volner János emlékeztetett: már 2018-ban megfogalmazódott, hogy a Jobbiknak össze kell fogni a baloldallal és magával a DK-val is. Mint fogalmazott: „én akkor tájékoztattam a közvéleményt arról, hogy a Jobbik árulásra készül, amiben nem szeretnék részt venni. El is hagytam a Jobbikot, hiszen nemzeti érzelmű képviselő vagyok. Nem vagyok megvehető. Ők pedig tovább mentek ezen az úton”.

Hozzátette: a választásokon a Jobbik szavazói csúnyán megbüntették a pártot. Mindenki számára kiderült, hogy a baloldali összefogásba a Jobbik üres kézzel érkezett. Szavazói elhagyták: a Fideszt és a Mi Hazánkat támogatták.

Volner János szerint a Mi Hazánkat a 2018-as alakulásától fogva nagyon sok Jobbikos szavazó az igazi Jobbiknak tartja. Tudni lehetett, hogy biztosan parlamenti párt lesz. Kijelentette: „azt az árulást, amit végrehajtottak Jakab Péterék, a választók megbosszulták és elhagyták a pártot. Hiába reklámozták magukat azzal, hogy a Jobbik rengeteg szavazót visz a baloldali összefogásba. Nagyon sok olyan választókerület van, ahol a Jobbik jelöltje 2018-ban egymaga jobb eredményt ért el, mint most a teljes baloldal együttvéve. Emiatt is van ez a döbbenetesen nagy különbség”.

Volner János szerint a Mi Hazánk a jelenlegi kormány „tisztességes nemzeti ellenzéke” lesz, bár személy szerint nem kíván a Mi Hazánkkal együttműködni. Az oltásellenes kampányukat például ellenezte. Hozzátette: fontosnak tartja, hogy Magyarországon még az ellenzék is nemzeti legyen. Nagyon fájlalja: a baloldali politikusok azon versengtek, hogy ki tud minél többet ártani a közös hazánknak. A baloldali politikusok egész hada lobbizott például Brüsszelben azért, hogy büntessék meg Magyarországot, vegyék el tőlünk az Európai Uniós forrásokat. Volner János szerint azt is követelik, hogy mondjon le Magyarország az olcsó orosz földgázról, és vegyünk helyette ötszörös áron amerikai palagázt. A magyar emberek azonban nem értenek ezzel egyet.

A magyar kormány elmúlt 12 évének rendkívül fontos eredménye, hogy megvalósult a rezsicsökkentés, aminek az eredményeit Nyugat-Európa csodálja. A német sajtó például vezető helyen számolt be arról, hogy Magyarországon 2018-hoz képest harminc százalékkal csökkentek a rezsiárak, miközben őnáluk ötszörösére nőtt a gázár.

A most vasárnapi választáson Volner szerint megsemmisült a baloldal. Ezzel Magyarország erőt mutatott Brüsszelnek és a baloldal akaratával ellentétes módon kimaradunk abból a háborúból, amit Oroszország vív Ukrajnával.

Volner kijelentette: szerinte „Márki-Zay Péter megzakkant, a baloldal össze-vissza beszél”, az összefogás eredményét pedig a számok alapján kell megítélni.

Kijelentette: „jóval kevesebb szavazója van jelenleg a baloldali összefogásnak, mint mielőtt az megvalósult. A választók ezeket a pártokat megbüntették azért, mert felelőtlen álláspontot képviseltek Magyarországgal szemben, és azt látták, hogy sorozatosan szegik meg a saját ígéretüket” – mondta Volner János.

Ajánljuk még