logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Lánczi, G. Fodor, Schiffer – jön a hét legfontosabb 48 perce

| Szerző: hirado.hu
Ezúttal G. Fodor Gábor, a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója és Schiffer András ügyvéd lesz Lánczi Tamás vendége az M1 és a hirado.hu közös csütörtök esti hírháttérműsorában a 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsor következő adásában.

A 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsor korábbi adásai újranézhetők a hirado.hu honlapjánFacebook-oldalán, valamint YouTube-csatornáján is.


A közmédia hírháttérműsorában a házigazda Lánczi Tamás politológus, az MTVA online igazgatója és meghívott vendégei hétről hétre megvitatják a hazai és nemzetközi közéleti, gazdasági, társadalmi események mögött álló mélyebb összefüggéseket, magyarázatot adnak a miértekre, segítve ezzel a körülöttünk és velünk történő események megértését.

Lánczi Tamás kiemelte: szeretnének a „dolgok mélyére menni, elhagyni a zsurnalizmus világát, és avatott, komoly szakértőkkel mélyre ásni”. Hangsúlyozta: nem arra vállalkoznak, hogy valakinek a véleményét megerősítsék, hanem azt szeretnék, hogy minél több vélemény hangozzon el, és minden oldalról megvilágítsanak egy témát.

„48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás” csütörtökönként 20:35-tól az M1-en és a hirado.hu-n!

Ajánljuk még