logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ma nyitja meg kapuit a Construma építőipari szakkiállítása a Hungexpón

| Szerző: hirado.hu
A 40. Construma Nemzetközi építőipari szakkiállítás és a 10. OtthonDesign Otthonteremtési szakkiállítás 2022-ben április 6-10. között várja a kiállítókat, látogatókat. Az áprilisi Construma kiállítási csokorra bejelentkezett 400 cég 5 pavilonban várja a szakembereket, építkező, felújító végfelhasználókat. A kiállítók által felvonultatott újdonságok széles kínálata mellett konferenciák, workshopok, gyakorlati bemutatók, előadások várják az érdeklődőket – hívták fel a figyelmet a construma.hu honlapján.

A szakmai partnereink által szervezett programok a szakemberek szakmai fejlődését, széleskörű tájékozottságát, az ágazat legújabb tendenciáinak megismerését hivatott segíteni. E mellett a vásárlók számára is vonzó bemutatók, tanácsadások, kerekasztal beszélgetések teszik színessé a kiállítás kínálatát.

Az építőipar hazai csúcsrendezvénye, a közép-kelet-európai régió vezető otthonteremtési kiállítási csokra,

a Construma, az építőipar, épületgépészet és lakberendezési szakma szereplőinek kiváló lehetőséget kínál a legújabb fejlesztések, innovatív megoldások bemutatására Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A construma.hu honlapján azt is megjegyzik, hogy a Construma csokor az egyik motorja az ágazat fejlődésének: nem csak bemutatja az iparág újdonságait, de előrevetíti a fejlődési irányokat, segíti a szakembereket a tájékozódásban, szakmai képzésben. Koncentrált piac, kiváló lehetőség a szakmai feltöltődésre, üzletek kötésére.

Bővebb információkat a kiállításról ide kattintva találhat.

Ajánljuk még