logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Orbán Viktor: Mindent meg fogunk tenni, hogy megszolgáljuk a bizalmat

| Szerző: hirado.hu
„Mindenekelőtt köszönetet kell mondanom a magyar választópolgároknak. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megszolgáljuk a bizalmat, amit tőlük kaptunk” – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök.

 

A miniszterelnök közösségi oldalán üzent a választóknak:

„Hatalmas győzelmet arattunk. Akkorát, hogy még a Holdról is látszik, de Brüsszelből egészen biztosan. Jó mulatság, férfimunka volt, jó volt veletek harcolni, mindenkinek köszönöm, amit beletett ebbe a győzelembe. Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, az üdvözleteket, a bátorításokat, a hátba veregetéseket, a munkaórákat, és akik imádkoztak értünk, azoknak pedig külön is köszönöm, hogy gondoltak ránk.

Külön köszöntöm a ránk határon túlról figyelő magyarokat. Köszönjük, hogy segítettek, mert így kaptunk egy esélyt, hogy mi is segíthessünk nekik.

Mindenekelőtt köszönetet kell mondanom a magyar választópolgároknak. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megszolgáljuk a bizalmat, amit tőlük kaptunk.

Köszönetet szeretnék mondani az önkénteseinknek. Több mint százezer önkéntes dolgozott velünk a kampányban az elmúlt hónapokban. Köszönjük nekik! Nem robotok, nem zsoldosok, hanem önkéntesek, akik szeretik a hazájukat, és ezért hajlandóak voltak vállalni a kockázatot és a nehéz munkát.

Köszönöm!” – zárta szavait Orbán Viktor.

Ajánljuk még