logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Dömötör Csaba: A baloldal háborúba akarja sodorni Magyarországot

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a szombati tüntetés újabb bizonyítéka annak, hogy a baloldal háborúba akarja sodorni Magyarországot.

Dömötör Csaba szombati, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a háborúpárti tüntetésen Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt közeli emberei is felszólaltak. Azt mondják, az orosz-ukrán háború a mi háborúnk – írta.

Szerinte egyértelmű, hogy teljesíteni akarják az ukrán elnök követeléseit, fegyvert küldenének a hadszíntérre, és a gázcsapokat is elzárnák.

Kapcsolódó tartalom

Ezzel a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát – tette hozzá, kiemelve: ez az ellenzéki politika nemcsak felelőtlen, hanem veszélyes is.

Hangsúlyozta azt is, hogy a magyar kormány elítélte Oroszország katonai agresszióját, aggódik Ukrajna területi épségéért, és minden segítséget megad a bajbajutottaknak.

„Az orosz-ukrán háború azonban nem a mi háborúnk. Nem mi okoztuk, és nem is akarunk részesei lenni” – közölte az államtitkár, aki szerint a legfontosabb cél most Magyarország békéjének és biztonságának a megőrzése.

Dömötör Csaba azt írta: „biztonság nélkül gyarapodás sincs. Csak a megőrzött biztonságra alapozva lehet folytatni az országépítő munkát.”

Ajánljuk még