logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt adományt vitt a Beregszászi Kórházba

Gyógyszerekből és orvosi műszerekből álló, nyolcmillió forint értékű adománycsomagot vitt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) a Beregszászi Kórházba – közölte az MKKP szombaton az MTI-vel.

A közlemény szerint a párt budapesti jelöltjeinek többsége nem tudta hasznosan elkölteni a rendelkezésre álló egymillió forintos kampánykeretet, ezért úgy döntöttek, hogy a pénz egy részét jótékony célra ajánlják fel.

Felvették a kapcsolatot Iványi Miklóssal, az Oltalom Karitatív Egyesület lelkészével, aki összekötötte őket a Beregszászi Kórház főigazgatójával.

Azt írták, a kórházban gyógyszer- és műszerhiány tapasztalható, emiatt jelenleg kisebb műtéteket sem tudnak elvégezni az orvosok.

Ezért az MKKP úgy döntött, nekik adományoznak egy nagyobb összeget, amivel segíthetik a kórház üzemeltetését, a sérültek ellátását.

A párt részéről Kocsik Tekla, az Oltalom Karitatív Egyesülettől pedig Iványi Miklós pénteken adta át a 8 millió forint értékű, gyógyszerekből és orvosi műszerekből álló adománycsomagot a kórház főigazgatójának.

Ajánljuk még