logo

Műsorújság

Rendkívüli

Elhunyt a jósvafői barlangban eltűnt búvár

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A budapesti közművezér februárban tíz napot Floridában, márciusban tíz napot Abu-Dzabiban nyaralt

| Szerző: hirado.hu
Karácsony Gergely cégvezéréről kollégái – a fővárosi köztisztaságnál, a Főtávnál, a kertészetnél és a temetkezési vállalatnál – újabb bizonyító erejű fotókat és dokumentumokat juttattak el a Metropol szerkesztőségébe. A lap szerint valószínűleg elegük van már a vezetőjük magamutogató életmódjából, abból, hogy Mártha Imre szinte minden hónapban eltűnik a cégek életéből.

 

Mártha Imre februárban például floridai birtokán tartózkodott, márciusban meg Arábiába utazott, hogy az egyik legdrágább luxusszállodában, Abu-Dzabiban, az elnöki palota mellett található St. Regis hotelben nyaraljon. A lap szerint nagy az elégedetlenség a fővárosi közműveknél vezetőjük életmódja miatt.

A közművezér ezúttal nem maga posztolt, hanem – valószínűleg óvatosságból – a barátnője, és ennek nyomán szereztek tudomást kollégái az újabb luxusutazásról és jachtkirándulásról a Mártha-féle ingatlan közvetlen közelében lévő Ten Thousand Islands nemzeti park meseszép szigetvilágában vagy egy kávézóban Naples belvárosában.

Fotó: Metropol

A posztokon nyilvánvalón igyekeznek elkerülni, hogy Mártha Imre is látható legyen, de ez nem mindig sikerült.

Florida után pár nappal még tíz nap Abu-Dzabi

Rengeteg szabadsága lehet a fővárosi közművezérnek, mert a floridai utazás után alig néhány héttel máris újabb utazásra ment barátnőjével. A mesés Közel-Kelet, közelebbről Abu-Dzabi felé vették az irányt.

A fővárosi szolgálati Skoda a reptér parkolójában állt 10 napig. Kollégáinak, akiknek – mint azt külön levélben megírták – elegük van a fővárosi közművezérből. Még azt is megmutatták, hogy Mártha Imre legutóbb hol parkolta le szolgálati kocsiját a Liszt Ferenc reptér parkolójában. Mostanában inkább ezzel a Skodával jár, miután a Metropol leleplezte, hogy egy 60 milliós Bentley is rejtőzik a garázsában.

Fotó: Metropol

Barátnője szokása szerint posztolt erről a luxusútról is néhány képet. Az egyik fotón hason fekve maga Mártha Imre is felbukkant.

A St. Regis Abu-Dzabiban természetesen a csúcs luxusszállodák egyike, nem véletlenül, hiszen az emirátusok elnöki palotájának közvetlen szomszédságában található.

Fotó: Metropol

Egy éjszaka 1,2 millió forint ebben a luxushotelben

Nem túlzás azt állítani, hogy az ötcsillagos hotel maga a földi paradicsom, ahol olyan szolgáltatásokkal kényeztetik a vendégeket, mint például a 360 fokos panorámakilátó a Perzsa-öbölre, privát strand eldugott pihenősarkokkal, helikopterleszálló, inasszolgáltatás, ami a szálloda minden vendége számára ingyenes, teljes körű wellnessrészleg stb.

Fotó: Metropol

Egy fővárosi dolgozó háromévnyi fizetésébe került a nyaralás

A csúcsminőségű luxusszállodában egyetlen éjszaka 1,2 millió forint, tehát egy 10 napos pihenés ára nem kevesebb, mint 12 millió forint. Ennyit egy átlagos dolgozó a Mártha Imre által vezetett budapesti közműcégeknél 3 év alatt sem keres.

Fotó: Metropol

A recepciós készséggel kapcsolta Mártha Imre lakosztályát

Mártha Imrét személyesen is szerette volna  a lap megkérdezni, hogy érzi magát ebben a luxusszállodában, ahol a recepción készséggel kapcsolták a lakosztályát, de sajnos nem vette fel a telefont.

Aztán még egyszer próbálták felhívni. A recepciós, miután lebetűzték Martha nevét, készséggel próbálta újra kapcsolni a szobát, de ismét csak nem vették fel a telefont. Üzenetet is hagytak, kérve egy visszahívást, de nem jártak sikerrel.

Fotó: Metropol

Miközben Mártha Imre dőzsöl, Budapest hanyatlik

Miközben a budapesti közműcégek teljhatalmú ura kérkedik sokmilliárdos vagyonával, a városvezetés Budapest lakóin és a melósokon spórol: leszerelik szemeteskukák ezreit, BKK-automaták tucatjait, és a közműcégektől elbocsátottak egy csomó embert. Köztük egy háromgyermekes édesanyát is, akit Mártha Imre cége még meg is alázott – írta a Metropol.

Címlapfotó: Metropol

Ajánljuk még