logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

48 perc: Fodor Gábor, Mráz Ágoston Sámuel és G. Fodor Gábor lesz Lánczi Tamás vendége

| Szerző: hirado.hu
A vasárnapi országgyűlési választás, a kampányhajrá és az elmúlt hetek politikai botrányai is terítékre kerülnek a 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsor következő adásában. Az M1 és a hirado.hu közös csütörtök esti hírháttérműsorában ezúttal Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet igazgatója, Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője és G. Fodor Gábor, a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója lesz Lánczi Tamás vendége.

A nézői igényekre reagálva a 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsor most már egy időben több felületen is nézhető.

A műsor indulása óta sokan – tv-nézők és online felhasználók egyaránt – azzal az igénnyel keresték meg a szerkesztőket, hogy szeretnék a műsor egészét választott felületükön végignézni.

Ennek a kérésnek eleget téve látható a teljes adás csütörtökönként 20:35-től az M1-en, követhető a hirado.hu oldalán, valamint a legnagyobb közösségi, továbbá videómegosztó oldalon is.

A 48 perc 20:35-kor kezdődik az M1 hírcsatornán és a hirado.hu online felületein is.

A 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsor korábbi adásai újranézhetők a hirado.hu honlapjánFacebook-oldalán, valamint YouTube-csatornáján is.


A közmédia hírháttérműsorában a házigazda Lánczi Tamás politológus, az MTVA online igazgatója és meghívott vendégei hétről hétre megvitatják a hazai és nemzetközi közéleti, gazdasági, társadalmi események mögött álló mélyebb összefüggéseket, magyarázatot adnak a miértekre, segítve ezzel a körülöttünk és velünk történő események megértését.

Lánczi Tamás kiemelte: „szeretnének a dolgok mélyére menni, elhagyni a zsurnalizmus világát, és avatott, komoly szakértőkkel mélyre ásni.” Hangsúlyozta: nem arra vállalkoznak, hogy valakinek a véleményét megerősítsék, hanem azt szeretnék, hogy minél több vélemény hangozzon el, és minden oldalról megvilágítsanak egy témát.

„48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás” csütörtökönként 20:35-tól az M1-en és a hirado.hu-n!

Ajánljuk még