logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hollik: A baloldal a megélhetés biztonságát szüntetné meg

A baloldal a háborúval kapcsolatos felelőtlen mondataival a magyar emberek biztonságát veszélyezteti, miközben gazdasági javaslataik a mindennapi megélhetés biztonságát szüntetnék meg – mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdai, MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

A politikus azt mondta, hogy a baloldal az elmúlt napokban számtalan alkalommal kritizálta a Fidesz–KDNP magyar embereket védő gazdasági intézkedéseit. Ezért számba vette, hol tartana az ország, ha a baloldal gazdasági javaslatai valósultak volna meg.

Az üzemanyag ára biztosan 600 forint felett lenne, hiszen Gyurcsány Ferencék (a DK elnöke) nem támogatták a benzinárstopot, ahogy egyik inflációt csökkentő intézkedést sem – jelentette ki Hollik István.

Úgy folytatta: ha rajtuk múlt volna, akkor az idősek nem kapták volna vissza a tizenharmadik havi nyugdíjat, hiszen annak visszavezetését Márki-Zay Péter, az egyesült ellenzék által támogatott miniszterelnök-jelölt otromba ötletnek nevezte. Ahogy a magyar családok sem kaptak volna családi adóvisszatérítést, hiszen azt Gyurcsány Ferenc nevezte felháborítónak – sorolta.

Hozzátette, emellett a rezsiért is minden magyar ember lényegesen többet fizetne, „hiszen a Gyurcsány–Márki-Zay-tandem azt is eltörölte volna”, a magyar vállalkozások pedig nem adócsökkentést, hanem adóemelést kaptak volna, hiszen a társasági adót a baloldal meg akarja emelni.

„Ne hagyjuk ezt nekik, április 3-án válasszuk a békét és biztonságot, azaz szavazzunk a Fidesz–KDNP-re!” – zárta szavait Hollik István.

Ajánljuk még