logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nacsa: A baloldal továbbra is azon dolgozik, hogy belesodorja Magyarországot a háborúba

A baloldal továbbra is azon dolgozik, hogy belesodorja hazánkat az Ukrajnában zajló háborúba – mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője pénteken az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

A kereszténydemokrata politikus kiemelte: ezúttal a „Gyurcsány-listán” szereplő Demeter Márta követelte, hogy Magyarország szállítson fegyvert a szomszédunkba. Hozzátette, Demeter Mártán kívül már számos baloldali politikus tett ilyen veszélyes és felelőtlen nyilatkozatot.

Nacsa Lőrinc közölte: Márki-Zay Péter, a baloldal „kijelölt miniszterelnök-jelöltje” már a háború kezdete óta azt hangoztatja, hogy Magyarország küldjön katonákat és fegyvereket Ukrajnába.

Ugyanezen a véleményen van a momentumos Fekete-Győr András és a DK európai parlamenti képviselője, Rónai Sándor is, akik szintén fegyvert küldenének a háborúba. Juhász Ferenc, Gyurcsány volt honvédelmi minisztere pedig magyar lőszert szállítana Ukrajnába – sorolta a kormánypárti politikus.

Nacsa Lőrinc rámutatott: a baloldal követelései veszélyesek, mert háborúba sodornák hazánkat.

Nekünk viszont a magyar emberek biztonsága az első, ezért továbbra is arra kérjük a baloldal vezetőjét, Gyurcsány Ferencet, tartsa kordában embereit”, ne tegyenek ilyen meggondolatlan, veszélyes nyilatkozatokat, amelyek Magyarország és a magyar emberek biztonságát kockáztatják – fogalmazott a frakciószóvivő.

Ajánljuk még