logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Orbán Viktor: Mindenkinek segítünk!

Ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást adott át Orbán Viktor miniszterelnök Csengersimán egy Ukrajnából menekült családnak, a kormányfő közösségi oldalára feltett videó tanúsága szerint.

A kisfilmből kiderül, hogy a kétgyermekes család Olaszországba készül tovább utazni és nagyon hálás volt a segítségért.

„Éjszaka is rengetegen menekültek át a határon. Mindenkinek segítünk!” – fogalmazta meg a miniszterelnök a közösségi oldalán.

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerda este arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Orbán Viktor miniszterelnök szemlét tartott a csengersimai magyar–román határállomáson.
A miniszterelnök Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, Kovács Sándor, a térség országgyűlési képviselője, és Kovács József nemzeti információs államtitkár társaságában hallgatta meg a rendőri vezetők jelentését a határszakasz helyzetéről és az ukrajnai menekülthullámnak a térségben tapasztalható folyamatos növekedéséről.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) határszemlét tart a csengersimai magyar–román határállomáson 2022. március 16-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még