logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kábítószer előállításával henceg a Jobbik-alelnök fia a TikTokon – írja a Kontra

| Szerző: hirado.hu
Potocskáné Kőrösi Anita fiának nem ez az első botrányos ügye.

Potocskáné Kőrösi Anita, siófoki képviselőnő fiának láthatóan nem tesz túl jót a fővárosi egyedüllét, hiszen nemrégiben egy oszlop eltulajdonításával, most pedig „met” azaz metanfetamin előállításával dicsekedett a közösségi oldalán – áll a Kontra cikkében.

A fiatalember korábban szintén a TikTokon dicsekedett egy fővárosi közterületi oszlop ellopásával. Legújabb akciója, hogy azzal henceg, hogy kábítószer (metamfetamin) előállítását tervezi.

Különösen veszélyes ez annak fényében, hogy a TikTok a fiatalok körében az egyik legnépszerűbb közösségi média alkalmazás, így rengeteg (akár kiskorú) fiatalt érhet el ez a fajta tartalom.

A metamfetamin egy illegális drog, ami ugyanabba a kategóriába tartozik, mint a kokain vagy a többi kemény utcai drog. Számos beceneve van – feta, ice, met vagy a leggyakoribb, a speed. Ez egy veszélyes és erős kémiai anyag, és mint minden drog, méreg, amely először élénkítőszerként hat, majd módszeresen tönkreteszi a testet. Így fogyasztása súlyos egészségügyi problémákkal – emlékezetkieséssel, agresszióval, pszichotikus viselkedéssel, de súlyosabb esetben akár szív- és agykárosodással is – jár.

Potocskáné Kőrösi Anita jobbikos országgyűlési képviselő fiának nem ez az első botránya: korábban azzal került a hírekbe, hogy rendszeresen egy V. kerületi Nádor utcai lakásból jelentkezik be közösségi oldalain, véletlenül pont arról a környékről, ahol az édesanyjának biztosít közpénzből lakást az Országgyűlés Hivatala.

Ráadásul nem is kevés pénzbe kerül Potocskáné budapesti lakhatása az adófizetőknek: havi 345 ezer forintból fizetik számára a bérleményt. A posztok alapján azonban a lap felteszi azt a kérdést, hogy

egészen véletlenül nem a képviselőnő fia használja-e a közpénzből fenntartott belvárosi lakást?

Potocskáné gyermeke a Kontra információi szerint a középiskola elvégzése után nem tanult tovább, és jelenleg egy Váci utcai ruhaboltban dolgozik, ami gyalog pár perc alatt elérhető a Nádor utcából.

Ajánljuk még