logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Gulyás Gergely fogadta George Patakit, aki elismeréssel beszélt a magyar karitatív szervezetek munkájáról

| Szerző: hirado.hu
New York állam korábbi kormányzója elismerését fejezte ki a magyar kormány és a karitatív szervezetek rendkívüli erőfeszítéseiért, amellyel az orosz-ukrán háború következtében előállt menekülthelyzetet kezelik és amelyről egy nappal korábban maga is személyesen meggyőződhetett – olvasható a Miniszterelnökség közleményében.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton Budapesten fogadta George Patakit, New York állam korábbi kormányzóját.

A találkozón a Miniszterelnökséget vezető miniszter mellett Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Schaller-Baross Ernő európai parlamenti képviselő vett részt – derül ki a Miniszterelnökség közleményéből.

Budapest, 2022. március 12.
A Miniszterelnökség által közzétett képen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (j3) hivatalában fogadja George Patakit, New York állam korábbi kormányzóját (j4) 2022. március 12-én. Mellettük Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő (j) és Schaller-Baross Ernő (Fidesz-KDNP) európai parlamenti képviselő (j2). A politikus elismerését fejezte ki a magyar kormány és a karitatív szervezetek rendkívüli erőfeszítéseiért, amellyel az orosz-ukrán háború következtében előállt menekülthelyzetet kezelik.
MTI/Miniszterelnökség

Ajánljuk még