logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Továbbra is diplomásnak állítja be magát Hajnal Miklós

| Szerző: hirado.hu
Még mindig oxfordi fokozat szerepel az ellenzék XII. kerületi momentumos jelöltjének a LinkedIn-profilján – szúrta ki az Index.

A portál cikkének a megírása pillanatában továbbra is egyetemi fokozattal rendelkezőnek tünteti fel magát Hajnal Miklós a LinkedIn-profilján, noha már korábban bevallotta, hogy annak ellenére nincs meg a diplomája, hogy közgazdászként hivatkozott magára a nyilvánosság előtt.

Az Index hozzáteszi, hogy a Momentum XII. kerületi jelöltje a világ legnagyobb üzleti közösségi hálóján úgy állítja be magát, mint aki az Oxfordi Egyetem alapképzésén szerzett szerzett diplomát (bachelor’s degree),

Forrás: index.hu

sőt a profiljához használt borítókép is a patinás brit egyetem egyik kollégiumát ábrázolja.

Kapcsolódó tartalom

Fekete-Győr András, a Momentum korábbi elnöke az ATV-ben fejtette ki álláspontját párttársa, Hajnal Miklós diplomaügyéről az ügy kipattanásánál. Fekete-Győr a következő magyarázatot adta:

„Ő nem azt mondta, hogy diplomás, ő azt mondta, hogy ő közgazdász” – jelentette ki a párt akkori elnöke, majd folytatta: „Engem nem feltétlenül egy diploma tesz akár jogásszá vagy akár egy villamosmérnökké, hanem a szaktudásom.”

A műsorvezető azon kérdésére, hogy a Momentumban aggályos-e az, hogy valaki azt írja magáról, hogy közgazdász úgy, hogy nincs diplomája, Fekete-Győr azzal felelt: „Nem dobtam hátast ettől a mondattól.”

Az MSZP kizárta a soraiból Bangóné Borbély Ildikót, miután a Budapesti Gazdasági Egyetem közölte: a szocialista politikus – bár önéletrajzaiban ezt állította – nem volt az intézmény hallgatója.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még