logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

„A csajt csak megnyomorítottam” – Dermesztően érzéketlenül, szinte kérkedve számolt be halálos gázolásáról a Párbeszéd képviselője

| Szerző: hirado.hu
Embertelen módon kommentálta a halálos balesetét Karácsony embere: Gér Mihály 2016. augusztus 26-án elütött egy fiatal párt, és bár feltehetően vétlen volt a balesetben, ahogyan az esetet a Facebook-oldalán kommentálta, az túl van minden emberségen és minden együttérzésen – írja a Bennfentes.net.

„Na ki ölt ma embert… Részegen ne rohanjatok elém lécci” – így élcelődött egy zárt facebookos csoportban Gér Mihály, az ellenzéki összefogás jelöltje Pest megye 10-es, monori központú választókerületében azzal, hogy 2016. augusztus 26-án az Andrássy út egyik zebráján elgázolt egy fiatal párt. Az elütött 19 éves fiú a helyszínen meghalt, 22 éves párja pedig mozgássérültté vált a baleset következtében. Ahogy azt a Gér kommentjeiről készített, a Bennfentesnek eljuttatott, a portál által publikált képernyőmentései is bizonyítják, a párbeszédes politikus irreálisan érzéketlenül, szinte kérkedve számolt be a tragikus gázolásról, amelyről a Police.hu jelentése alapján a Vs.hu is beszámolt annak idején.

Ráadásul a kocsim is csupa velő, meg haj. Tök undi

– írja az ellenzéki önkormányzati képviselő. Egy másik kommentjében Gér felidézi, hogy szabályosan, a megengedett sebességgel vezetett, amikor a két gyalogos a zebrán, piros jelzés ellenére kirohant az autója elé. Egyúttal megnyugtatja olvasóit, hogy a helyszínelő is biztos benne, nem lesz gondja a gázolásból, már azt magyarázta, hogyan kell ebben az esetben a biztosítóval megtéríteni az autójában keletkezett kárt. Gér megjegyzi, őt megvédte négykerékhajtású Audi „belső fémváza”, míg a fiatalok

„azt hitték, erősebbek a quattrónál”. 

A párbeszédes önkormányzati képviselő, aki politikai pályája mellett egy gyermekotthon pszichológusa és újságíró,egy kommentjében kitér arra is, hogy a balesetben életét vesztett fiatal feltehetően „ittas volt, vagy hülye” halálával így kiérdemelte a Darwin-díjat, amely egy bevett, az elkerülhető és értelmetlen haláleseteket illető kifejezés a városi folklórban.

Íme, a Bennfentes által közzétett képernyőmentések Gér Mihály kommentjeiről:

A Bennfentes közzétette a monori baloldali képviselő Facebook-oldalán posztolt, mások között Karácsony Gergely, Jakab Péter, Szabó Tímea, Gurmai Zita, Márki-Zay Péter társaságában készített szelfijeit is, amelyek a portál szerint arra utalnak, hogy Gér a baloldali ellenzék „mélyen beágyazott embere”.


Visszalép a jelöltségtől Gér Mihály, a Párbeszéd politikusa, a baloldali összefogás Pest megyei 10. választókerületi képviselőjelöltje. Gér a közösségi oldalán kiadott közleményében elismerte, hogy a Facebookon korábban ő kommentálta embertelen módon a halálos kimenetelű balesetet, amely országos felháborodást okozott.

 

Fotó: parbeszed.hu

Ajánljuk még