logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Mára is juthat némi havazás, aztán kisüt a nap

| Szerző: hirado.hu
Délelőttig az ország északkeleti harmadban kisebb havazás is kialakulhat. Később változóan felhős időre van kilátás, keleten kevesebb, máshol több napsütéssel. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 6 és 13, északkeleten 1, 5 fok között alakul. Késő estére -2, +6 fokra hűl le a levegő.
(Fotó: OMSZ)

Péntek reggel, kora délelőttig többnyire erősen felhős lesz az ég, és az ország északkeleti harmadban kisebb havazás is kialakulhat. Ezt követően csökken a felhőzet, és változóan felhős időre van kilátás, keleten kevesebb, máshol több napsütéssel. Csapadék ekkor már nem valószínű.

A többnyire mérsékelt déli, délnyugati szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 6 és 13, északkeleten 1, 5 fok között alakul. Késő estére -2, +6 fokra hűl le a levegő.

(Fotó: OMSZ)

Este többnyire erősen felhős lesz az ég, és elsősorban délen és északkeleten alakulhat ki kisebb eső, utóbbi helyen ónos eső sem kizárt. A déli, délnyugati szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +5 fok között várható.

(Fotó: OMSZ)

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még