logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Volner Párt: A magyar–orosz kapcsolatok fejlesztése nélkül nem lenne rezsicsökkentés

A magyar–orosz kapcsolatok fejlesztése nélkül nem volna lehetséges a rezsicsökkentés – jelentette ki a Volner Párt elnöke csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Orbán Viktor miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz elnök találkozóján ugyanis kiderült, hogy Magyarország ötödannyiért kapja a földgázt, mint a nyugat-európai országok – közölte Volner János. Hozzátette,

a rezsicsökkentést elutasító baloldal hatalomra kerülése egyben azt jelentené, hogy 32 ezer forinttal nőne egy átlagos magyar család havi rezsiszámlája.

A független országgyűlési képviselő úgy véli, hogy Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje több támadást intézett a magyar rezsicsökkentés ellen.

Azt mondta, hogy a rezsicsökkentés hülyeség, szerinte az a megoldás, ha az emberek kevesebb vizet, kevesebb gázt, kevesebb áramot használnak és kisebb autókba ülnek” – fogalmazott.

Kapcsolódó tartalom

Közölte, szakértők kiszámolták, hogy ha a 2010 előtti baloldali kormányok „energetikai rendszerei” működnének még most is, akkor minden egyes magyar család havi 32 ezer forinttal fizetne többet a rezsiszámlára.

Volner János azt mondta, Márki-Zay Péter úgy viselkedik, mintha az Amerikai Egyesült Államok „kijáróembere” lenne, hiszen folyamatosan azon dolgozik a teljes baloldallal együtt, hogy megrontsa az ország gazdasági kapcsolatait Oroszországgal, vagyis elkövessük ugyanazt a hibát, mint a nyugat-európai államok. Megjegyezte, hogy miközben a magyar rezsicsökkentést sok nemzetközi támadás érte az elmúlt években, ma már az Európai Unió 19 tagállama hozott hasonló intézkedéseket, vagyis másolja a magyar modellt.

A Volner Párt pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy a rezsicsökkentést megvédje a baloldallal szemben – fűzte hozzá.

Az április 3-ia országgyűlési választás nem csupán szimpátiaszavazás lesz, a családok egy olyan húsbavágó kérdésről is dönthetnek, hogy mennyi pénz maradjon a zsebükben – mondta Volner János.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még