logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Újabb ellenőrzés: körözött személyeket fogtak a rendőrök az M4-es metró vonalán – VIDEÓ

| Szerző: hirado.hu
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Budapesti Közlekedési Központtal (BKK) kötött stratégiai partnerség keretében közösségi közlekedési eszközökön tart rendszeres ellenőrzéseket az utasok biztonsága érdekében. Legutóbb ellenőrizték a M4-es metrót, a megállóhelyeit és azok környékét.

Az akció során a rendőrök három embert fogtak el. Közülük kettőt garázdaság bűncselekmény elkövetése és szabálysértési elzárás miatt köröztek, a harmadikat lopás közben érték tetten. Utóbbi egy jegyautomatából próbált pénzt kiszedni. Ezen felül az egyenruhások közterületi alkoholfogyasztás miatt kettő, maszkhasználat elmulasztása miatt pedig egy szabálysértővel szemben szabtak ki helyszíni bírságot – számolt be róla a police.hu.

A BRFK és a BKK együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát. A megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket figyelembe véve további hasonló ellenőrzések is várhatóak.

Ajánljuk még