logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Lánczi, Szili, Galló: jön a hét legfontosabb 48 perce

| Szerző: hirado.hu
Ezen a héten Szili Katalin miniszterelnöki megbízott, az Országgyűlés volt elnöke és Galló Béla politológus Lánczi Tamás vendégei az M1 és a hirado.hu közös csütörtök esti hírháttér műsorában.
A 48 perc 20:33-kor kezdődik az M1 hírcsatornán, majd egy rövid szünet után, 21:05-kor a hirado.hu online felületein folytatódik a beszélgetés.

A 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsor korábbi adásai újranézhetők a hirado.hu honlapjánFacebook-oldalán, valamint YouTube-csatornáján is.

Kapcsolódó tartalom

A közmédia hírháttérműsorában a házigazda Lánczi Tamás politológus, az MTVA Online Igazgatóságának vezetője és meghívott vendégei hétről hétre megvitatják a hazai és nemzetközi közéleti, gazdasági, társadalmi események mögött álló mélyebb összefüggéseket, magyarázatot adnak a miértekre, segítve ezzel a körülöttünk és velünk történő események megértését.

Lánczi Tamás kiemelte: szeretnének a dolgok mélyére menni, elhagyni a zsurnalizmus világát, és avatott, komoly szakértőkkel mélyre ásni. Hangsúlyozta: nem arra vállalkoznak, hogy valakinek a véleményét megerősítsék, hanem azt szeretnék, hogy minél több vélemény hangozzon el, és minden oldalról megvilágítsanak egy témát.

A műsor két 24 perces részből áll. Az első, az M1-en sugárzott részben a házigazda és vendégei a stúdióban beszélgetnek, a műsor második részét online közvetítik a hirado.hu-n.

„48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás” csütörtökönként 20:33-tól az M1-en és 21:05-től a hirado.hu-n!

Ajánljuk még