logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Autós üldözés Debrecenben: az ékszerrablók húzták a rövidebbet – VIDEÓ

| Szerző: hirado.hu
Autós üldözés volt Debrecenben, tolvajokat üldöztek a rendőrök a városban. A két férfi egy ékszerboltot vett célba. Az üzlet tulajdonosát megverték, majd elmenekültek, ám az egyeruhások gyorsan a nyomukban voltak. A bűnözők végül autójukkal parkoló járműveknek ütköztek, és bár megpróbáltak elfutni, a rendőrök elkapták őket – számolt be róla az M1 Híradó.

Hangos szirénázás mellett vettek üldözőbe a rendőrök egy sárga autót. Jól látszik egy a nézői felvételen, ahogy a jármű menekül a debreceni rendőrség elől, miután nem sokkal korábban két férfi kirabolt egy ékszerboltot.

A feltételezett elkövetők egy sárga színű járművel hagyták el a helyszínt. A járőrök nem sokkal később Debrecenben, a Csapó utcában figyeltek fel erre az autóra, aminek a vezetője mindent megtett annak érdekében, hogy elmeneküljön a rendőrök elől” – közölte Vezendi Jánosné, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ez azonban nem sikerült az elkövetőknek,

az autó ugyanis egy éles kanyarban kisodródott és három parkoló autót összetörve megállt.

Még a magasból látszott, ahogy a működésképtelenné vált autó füstölni kezdett, de mintha csak egy akciófilmben szerepelnének, a kocsi két utasa még ekkor sem adta fel, és tovább menekült, immár futva.

Egy másik felvételen is jól látható, ahogy rohannak a rendőrök fényes nappal Debrecen belvárosában. A videókat Hollár Márton készítette, aki szemtanúja volt az eseményeknek, azt mondta az M1-nek, hogy nagyon meglepődött.

El sem tudtam képzelni, hogy mi történhetett, utána láttam, hogy a Csillag utcára rákanyarodott, aztán gondolom nem talált menekülési utat, ezért visszajött a Bercsényi utcán, majd megpróbált még egyszer rákanyarodni a Csillag utcára, csak nem sikerült neki és három autónak nekicsapódott. Utána pedig rögtön kipattantak az autóból és elkezdtek szaladni, de hát a rendőrök gyorsabbak voltak” – mesélte.

A két férfi alig néhány méterre jutott csak az összetört autótól, a rendőrök a földre teperték és megbilincselték őket.

Elfogásuk után mindkét menekülőt előállították és elkezdték a kihallgatásukat. Egyelőre nem erősítették meg, hogy a két férfi elvitt-e valamit az ékszerboltból.

Az ékszerbolt tulajdonosának vérző fejsebeit a debreceni mentőknek kellett ellátniuk, az M1 úgy tudja, hogy 8 napon túl gyógyuló sérülést okoztak neki, így őt a baleseti sebészetre kellett szállítani.

Ajánljuk még