logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Sokkoló felvétel a Pillangó utcai áruháznál: befogta a száját, és kitépte áldozata fülbevalóit a rabló

| Szerző: hirado.hu
Kiszemelte áldozatait, majd egy gyors mozdulattal kitépte fülbevalóikat az a 29 éves férfi, akit a zuglói nyomozók egy nap alatt azonosítottak és elfogtak.

A rablással gyanúsított férfi január 20-án délelőtt egy Pillangó utcai áruház parkolójában lépett oda egy bevásárlókocsit toló nőhöz, akinek befogta a száját, majd fülbevalóit kitépte és elmenekült. A nyomozók másnapra azonosították a támadót, akit egy IX. kerületi és egy VIII. kerületi rablással is összefüggésbe hoztak.

„A nyomozás adatai szerint G. Géza alig egy órával a Pillangó utcai rablást követően a Baross téren az egyik buszra felszálló nőt vállainál lefogta, majd a füléből kiszakított arany ékszerekkel elszaladt, míg a IX. kerületben január 8-án reggel szemelt ki magának egy idős nőt az utcán, majd néhány méter megtétele után a gyanútlan asszony két fülbevalóját hátulról kitépte, majd elfutott. A BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói G. Gézát háromrendbeli rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és őrizetbevétele mellett indítványozták letartóztatását, melyet a bíróság elrendelt” – olvasható a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közösségi oldalán.

 

Ajánljuk még