logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Fogyatékosnak nevezte Márki-Zay Péter az újságírókat

Márki-Zay Péter szokásos vasárnapi videóbejelentkezése közben találta fogyatékosnak nevezni az újságírókat. A baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint azok a kommentelők és betelefonálók, akik kritizálják őt, azok mind „fideszes ügynökök”.

 

A baloldal miniszterelnök-jelöltjének bejelentkezéseit – megannyi botrányos kijelentés után – a múlt héten terelte mederbe a stábja, amikor az ATV-től igazolt Simon Andrással beszélgetett, előre meghatározott témákban – írta a Mandiner.hu cikkében.

Azonban Márki-Zay koronavírustesztje a hét közepén pozitív lett, így most Péterfi Judit az éteren keresztül moderálta a beszélgetést.

Rátérve az aktuális kérdésekre, Márki-Zay Péter arról beszélt, hogy felismerte, hogy a közös listás helyek mennyire fontosak voltak a pártoknak, és amint elengedte a hetedik frakció tervét, mennyivel könnyebben mentek a tárgyalások.

Kapcsolódó tartalom

Péterfi Judit következő témája az egészségügy volt. Márki-Zay szerint hazudik, aki azt állítja, hogy privatizálná az egészségügyet, sőt, egymillió forintot is felajánlott annak, aki bizonyítja, hogy ő Indiába küldte volna szemorvoshoz a magyarokat.

Én azt mondtam, hogy Szeged. Nem India, Szeged. Elnézést kérek, de hogy ha annyira fogyatékosok szegény fideszes propagandisták – és a fogyatékos az nem jó szó, mert a fogyatékosokat szeretjük –, nyilvánvalóan az ő szellemi képességük, nem azt mondom, hogy tökéletes, de nem a szellemi képességükkel van baj, hanem a végtelen aljasság és gonoszság jellemzi ezt a tolvajtársaságot

– fogalmazott a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

Kapcsolódó tartalom

A Mandiner cikkében kiemelték, hogy a beszélgetés szokatlanul hosszúra nyúlt – Simon András alatt ez 40 perc volt a múlt héten –, Péterfi Judit körülbelül háromszor próbálta meg lezárni a bejelentkezést, amely végül több, mint egy óráig tartott.

A címlapfotón: Márki-Zay Péter, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje (Fotó: hirado.hu)

Ajánljuk még