logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Torlódás alakult ki a határátkelőhely belépő oldalán

Torlódás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelőhely belépő oldalán vasárnap reggel – közölte a rendőrség a honlapján.

A Szerbia felől személygépkocsival vagy autóbusszal érkezőknek egyaránt három órát kell várakozniuk. A kilépő oldalon a személygépkocsik és az autóbuszok sora is egyórás.

A gyorsabb határátlépés érdekében az utazók választhatják a kübekházi, tiszaszigeti, röszkei vagy ásotthalmi közúti határátkelőhelyet, valamennyi 7 és 19 óra között fogadja az utasokat.

Intenzív a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen, ahol a személygépkocsival Románia felé tartók és az onnan érkezők egyórás várakozásra számíthatnak. A gyorsabb határátlépés érdekében itt a nagylaki vagy a kiszombori közúti határátkelőhely felé lehet kerülni, azok egész nap fogadják az utasokat.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán, illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak.

Ajánljuk még