logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Horrorház Csepelen: a sokat tapasztalt zsaruk sem bírták a látványt

Állatkínzás miatt állítottak elő a rendőrök egy házaspárt Budapest XXI. kerületében – közölte a police.hu szombaton.

 

„Megrázó képsorokat rögzítettünk egy csepeli ház udvarán. A felvételek egy részét úgy döntöttünk kitakarjuk, mert nekünk, sokat látott rendőröknek is felkavaró volt. Az állataikat éheztető házaspárt elfogtuk, állatkínzással gyanúsítjuk őket” – írták a BRFK Információs Portál Facebook oldalán.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a járőrök bejelentés nyomán mentek ki egy csepeli családi házhoz hétfő délután. A ház udvarán egy ló, egy kecske és egy házi disznó tetemét, és több legyengült, láthatóan rossz körülmények között tartott, ellátatlan állatot találtak.

A hatósági állatorvos elsődleges vizsgálata alapján egyértelműen megállapítható, hogy az állatok elhullását a táplálékhiány okozta – tették hozzá.

A rendőrök az állatok tartásáért felelős 41 éves férfit és 46 éves feleségét a kerületi rendőrkapitányságra előállították, majd állatkínzás miatt kihallgatták.

A legyengült állatok elhelyezése érdekében értesítették a kerületi önkormányzat illetékeseit – olvasható a rendőrségi közleményben.

A címlapfotó illusztráció. 

Ajánljuk még