logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Így veheti fel nyereményét az újdonsült lottómilliárdos

Telitalálatot ért el az ötöslottón, és ezzel 3,348 milliárd forinttal lett gazdagabb egy szerencsés játékos az idei második játékhéten. A Szerencsejáték Zrt. a 100 millió forintot meghaladó nyeremények esetére külön telefonszámot, úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amelyen jelentkezhetnek az új milliomosok, milliárdosok.

A január 15-i, szombat esti sorsoláson a 21-es, 49-es, 53-as, 59-es és 79-es számokat húzták ki. A közleményben ismertetik: a nyertesnek a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél.

A 100 millió forintot meghaladó nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn,

amely a Szerencsejatek Zrt. honlapján és az értékesítőhelyeken is megtalálható.

Kapcsolódó tartalom

A szerencsés játékos telefonon történő jelentkezése során először a lottótársaság munkatársa a szelvényen lévő információk alapján meggyőződik arról, hogy valóban a nyertes jelentkezett-e.

Ezután kerülhet sor a legszigorúbb egészségügyi protokollok betartása mellett a személyes találkozásra, amelynek keretében megvizsgálják az eredeti szelvény érvényességét. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődik a kifizetési eljárás.

A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik – közölte a Szerencsejáték Zrt.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még