logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Gyászol a Fradi, elhunyt az egykori bajnokuk

Szombaton 72 esztendős korában elhunyt Szepessy László, a Ferencváros és a Dunaújváros egykori labdarúgója – számolt be az M4sport.hu.

Kifejtették, Szepessy Lászlónál tavaly diagnosztizáltak vastagbélrákot, ami miatt még márciusban életmentő műtétet hajtottak végre rajta, ám novemberben újra kórházba került, azóta ott kezelték.

Szombaton a Ferencváros és a Dunaújvárosi PASE is a hivatalos közösségi oldalán közölte a rossz hírt: a 72 éves Szepessy László szervezete szombaton feladta a küzdelmet, elhunyt. Az FTC saját halottjának tekinti.

Szepessy László profi pályafutása során megfordult többek között a Budapesti Honvédban, a Dunaújvárosban, a Nyíregyházában és a Ferencvárosban is.

Az FTC-nél tagja volt az 1980–81-es szezonban bajnokságot nyerő együttesnek, majd a Rába ETO-val szerzett bajnoki címet az 1982–83-as szezonban.

Edzőként többször is tevékenykedett az FTC-nél, de megfordult többek között a Győri ETO FC-nél és a Dunaújvárosnál, sőt, egy ideig irányította az U16-os magyar labdarúgó-válogatottat is. Az ikon utoljára a 2018–2019-es kiírásban edzősködött, akkor a Gyirmót FC kispadján ült.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még