logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Fidesz: A baloldal az üzemanyagár befagyasztását sem támogatta

A baloldal az üzemanyagár befagyasztását sem támogatta – közölte a Fidesz szóvivője szombaton az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatban.

Horváth László emlékeztetett: a Fidesz-KDNP-kormány 2021 novemberében „megálljt parancsolt az üzemanyagárak növekedésének”, 480 forintban maximalizálta a benzin és a gázolaj árát.

Kapcsolódó tartalom

A kabinet a hatósági árazással határozott lépést tett az energiaárak és az infláció növekedésével szemben – mutatott rá.

A Fidesz szóvivője úgy fogalmazott, a „baloldal persze – szokásához híven – ezt a döntést sem támogatta”.

„A baloldal választott vezetője, Márki-Zay Péter személyesen is támadta az üzemanyagárak befagyasztását. Úgy fogalmazott, hogy ő semmilyen szociális komponenst nem tart indokoltnak az üzemanyagárak mérséklésében, sőt cinikusan azt is hozzátette, hogy a magyarok alkalmazkodjanak a magas árakhoz, és vegyenek kisebb autót” –fejtette ki Horváth László.

Hangoztatta: a Fidesz-KDNP egyáltalán nem ért egyet ezzel a hozzáállással.

„A mi célunk továbbra is az, hogy a magyar embereket megvédjük az Európa-szerte tapasztalható energiaár-növekedéstől, ezért kitartunk az üzemanyagok árának mérséklése mellett” – szögezte le a kormánypárti politikus.

Ajánljuk még