logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nacsa: A Fidesz és a KDNP a gyermekek és a családok pártján áll

Április 3-án nemcsak országgyűlési választások lesznek, hanem a gyermekvédelmi népszavazás is – hívta fel a figyelmet Nacsa Lőrinc a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) országgyűlési képviselője az MTI-hez pénteken eljuttatott videonyilatkozatában, amelyben kiemelte: a Fidesz és a KDNP a gyermekek és a családok pártján áll.

A kisebbik kormánypárt politikusa a videóban azt mondta: gyermekeink szexuális nevelése kizárólag a szülők joga, ezért a népszavazás minden kérdésére nemmel fognak válaszolni.

A baloldal„tényszerűen” is a szexuális lobbi oldalára állt – jelentette ki a KDNP-s politikus. Hozzátette: a Magyar LMBT Szövetség jelentései alapján a baloldal pártjai – annak vezető ereje, „Gyurcsány pártja”, a Demokratikus Koalíció és „ifjúsági szárnya”, a Momentum is – beépítették javaslataikat programjukba.

Kapcsolódó tartalom

A Momentum 2021-es szakpolitikai céljai között is egyértelműen kiállt az LMBTQ-érzékenyítés mellett, szerintük biztosítani kell a megfelelő szexuális felvilágosítást az iskolákban, és érzékenyíteni kell a pedagógusokat is – emelte ki Nacsa Lőrinc.

A kereszténydemokrata politikus hangsúlyozta: a baloldali pártok programjának kialakítását nagyban befolyásolják azok a szervezetek, NGO-k, amelyek a gyermekeket érintő különböző szexuális nevelési programokat akarják bevinni az iskolákba.

„Ne engedjünk nekik! Április 3-án dönthetünk gyermekeink jövőjéről, legyünk ott minél többen!” – buzdított a gyermekvédelmi népszavazáson való részvételre Nacsa Lőrinc.

Ajánljuk még