logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

LMBTQ-propaganda a magyar iskolákban, a szülők tudta és beleegyezése nélkül

| Szerző: hirado.hu
Az elmúlt években egyre több magyar iskolában is felbukkant az LMBTQ-propaganda, a sajtóban két budapesti és egy budaörsi eset váltotta ki a legnagyobb visszhangot.

Miközben a baloldal folyamatosan tiltakozik a gyermekvédelmi népszavazás ellen, és Márki-Zay Péter ostobaságnak nevezte a referendum kérdéseit, mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy az LMBTQ-lobbi a gyermekeket veszi célba – írja az Origo. A lap sorozatában bemutatta, a Magyar LMBT Szövetség már 2012-ben követelte, hogy a szexuális irányultság és a nemi identitás témaköre jelenjen meg a Nemzeti alaptanterv alapján készített kerettantervekben.

Kapcsolódó tartalom

Nem csak tervekről van szó, az LMBTQ-lobbi jelen van a magyar iskolákban is

Az is kiderült, hogy Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa hogyan finanszírozta külföldről tízmilliókkal a hazai LMBTQ-szervezeteket. A meleglobbi nemcsak tervezgette az érzékenyítéseket, számos esetben bejutottak az iskolákba.

A Magyar Nemzetet még 2021 nyarán kereste meg Törökbálint fideszes alpolgármestere, aki felháborodva mesélte el, hogy a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum olyan érzékenyítő programot szervezett, amelyen minden diák számára kötelező volt a részvétel.

Géczy Krisztián elmondta:

a gyermekek beszámolója alapján erre a foglalkozásra egy transzvesztitát (vélhetően egy nőnek öltözött férfit) is meghívtak, aki saját tapasztalatairól beszélt a diákok között.

A gimnázium hatosztályos, így az előadáson 13 éves gyerekek is részt vettek – mondta Géczy felháborodva. Mivel az intézmény hatosztályos gimnázium, így két évfolyam még általános iskolás korban van. Ráadásul a szülőket sem tájékoztatták arról, hogy LMBTQ-propaganda zajlik az iskolában – hangsúlyozta az alpolgármester.

Az Egyesült Államokban is téma a szülők tudta és beleegyezése nélkül zajló iskolai LMBTQ-propaganda

Az Egyesült Államokban, Virginiában a republikánus Glenn Youngkin nyerte Virginia állam kormányzóválasztását az Egyesült Államokban a demokrata Terry McAuliffe előtt. A kampányban fontos témaként szerepelt az állami iskolákban zajló azon vita, hogy lehessen-e a kiskorú iskolásoknak LMBTQ-érzékenyítő foglalkozásokat tartani a szülők tudta és beleegyezése nélkül. A politikában még újoncnak számító republikánus kormányzójelölt ezt hevesen ellenezte.

A szülők döntik el, hogyan akarják nevelni a gyerekeiket Orbán Viktor szerint

Orbán Viktor miniszterelnök reggeli rádióinterjújában a Kossuth Rádióban elmondta, hogya  gyermekvédelmi népszavazás kérdése arról szól, hogy egyetlen magyar szülő se érezhesse úgy, hogy a gyermek legérzékenyebb életkorszakában lévő kizárólagos jogát bárki elveszi.

Hangsúlyozta:

minden szülő joggal tart igény arra, hogy ha az iskolában szokatlan dolgokkal akarják szembesíteni a gyermekét, akkor dönthessen. Ahhoz is joga van a szülőnek, hogy azt mondhassa, hogy nem lát ebben problémát, ha az iskola így gondolja, akkor megengedi ezt a gyermekenek, de ez a szülő döntése kell hogy maradjon.

 

 

Ajánljuk még