logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A DK elnökségi tagja elismerte, hogy a baloldali pártok beengednék az LMBTQ-propagandát az iskolákba

A DK elnökségi tagja az ATV reggeli műsorában megerősítette, hogy az ellenzéki pártok közösen kiálltak már és a jövőben is kiállnak az LMBTQ-jogok mellett – írták a Mandiner cikkében.

Az ATV Start vendége volt a napokban Ráczné Földi Judit, a DK elnökségi tagja, aki gyakorlatilag megerősítette:

a baloldali pártok már megállapodtak abban, hogy beengednék az LMBTQ-propagandát az iskolákba.

Az egyik műsorvezető ugyanis a Magyar Nemzet egyik aznapi cikkére – amelynek az „LMBTQ-lobbisták készítik a baloldal programját” volt a címe – hivatkozott, s idézett az írásból (a videón 3:25-től). Ebben az szerepel, hogy olyan szakpolitikai javaslatokat emel be az ellenzék ebben a témakörben, aminek értelmében például a megfelelő szexuális felvilágosítást biztosítanák az iskolákban, érzékenyítenék a pedagógusokat. Emellett biztosítanák a nem- és névváltoztatás jogát a transzneműek számára, egészségügyi szakembereknek pedig továbbképzést és érzékenyítő programokat.

Ez kompromittáló vagy valóban ez van, hogy az ellenzék igen is kiáll ezekért a jogokért és például az érzékenyítésért, felvilágosításért” – tette fel a kérdést a műsorvezető..

Ráczné Földi Judit erre azt mondta, „Hát azt gondolom, hogy az ellenzéki pártok közösen kiálltak már ezek mellett a jogok mellett”. Ugyanakkor azt cáfolta, hogy az óvodásokat és bölcsődéseket szeretnék – ahogy fogalmazott a DK-s politikus – átképezni, átnevelni.

A címlapfotón: Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, valamint a korábbi miniszterelnök-jelöltek: Karácsony Gergely, Dobrev Klára, Jakab Péter  és Fekete-Győr András (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Ajánljuk még