logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Új műsorral jelentkezik az M1-en és a hirado.hu-n Lánczi Tamás

A legfontosabb aktuális magyarországi és nemzetközi hírek és események hátterével jelentkezik január 6-tól minden csütörtökön Lánczi Tamás politológus az M1-en és a hirado.hu-n. A 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsorban a közbeszédet meghatározó témákról lesz szó, azon történésekről, amelyek rövid és hosszú távon meghatározzák a mindennapokat.

 

A közmédia új hírháttérműsorában a házigazda, Lánczi Tamás politológus, az MTVA Online Igazgatóságának vezetője és meghívott vendégei hétről hétre rámutatnak a magyarországi és nemzetközi közéleti, gazdasági, társadalmi események mögött álló, gyakran bonyolult összefüggésekre, magyarázatot adnak a miértekre, segítve ezzel az események megértését – közölte az MTI-vel szerdán a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).

A 24 percben az M1-en, majd újabb 24 percben a hirado.hu-n közvetített beszélgetésekben érintett témákat mélyrehatóan, több aspektusból megvilágítva tárják a nézők elé.

A műsor célja, hogy valóban képbe helyezzen, segítsen eligazodni a minden irányból ránk ömlő híráradatban” – áll a közleményben.

Ajánljuk még