logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Forgótáras pisztollyal érvelt egy fiatal a szilveszteri vitában

| Szerző: hirado.hu
Lőfegyverre megtévesztésig hasonló eszközzel riogatta az embereket a szilveszteri buliban egy 20 éves férfi a Somogy megyei Vésén.

Két férfi szilveszter estéjén szólalkozott össze egymással Vésén egy óébúcsúztató rendezvényen. A vita rövidesen csillapodott, de nézeteltérésüket csak látszólag sikerült megbeszélniük. Éjfél előtt egy órával ugyanis a fiatalabb fél feldúltan távozott a buliból, majd néhány perccel később egy valódi pisztolynak látszó fegyverrel a kezében kereste haragosát – tudósítottak az esetről a rendőrség oldalán.

A házigazda lépett közbe, de a 20 éves férfi agresszív fellépése miatt a jelenlévők közt így is riadalmat keltett, mert azt hitték, elsülhet a pisztoly.

Fotó: police.hu

A lefegyverzett fiatal elfutott a helyszínről. Az esetről feljelentést tettek a rendőrségre. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt január 3-án találták meg Szenyén, majd előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Arról nem szól a hír, hogy valódi volt-e a pisztoly, de a rendőrség által közzé tett fotón még a töltények is láthatók.

Ajánljuk még