logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Újévi hőstett: saját apját élesztette újra

| Szerző: hirado.hu
Garázsában pakolászott hétvégén az a 65 év körüli férfi, akinél hirtelen mellkasi panaszok léptek fel és összeesett. Fia szerencsére észrevette mi történt és azonnal hívta a mentőket.

 

Garázsában pakolászott hétvégén az a 65 év körüli férfi, akinél hirtelen mellkasi panaszok léptek fel. A férfi megpróbált bemenni a házba és segítséget kérni, ám csak a bejárati ajtóig jutott, ahol összeesett – olvasható az Országos Mentőszolgálat közösségi média felületére feltöltött bejegyzésben.

Szerencsére a beteg 20 éves fia észrevette mi történt és azonnal a mentők segítségét kérte. A tapasztalt mentésirányító instrukciói alapján a fiú megvizsgálta édesapját, aki már nem lélegzett.

Azonnal több mentőegység indult segítségül, miközben az utasítások szerint, a fiú megkezdte édesapja újraélesztését. A mentők perceken belül helyszínre értek és emelt szinten küzdöttek tovább a férfi életéért, ami az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően sikerre vezetett. A férfit végül stabil állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink.

A címlapfotó illusztráció. 

Ajánljuk még