logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Márki-Zay Péter eltörölné a gyermekvédelmi törvényt

| Szerző: hirado.hu
Gyakorlatilag szerves egységet alkot Márki-Zay Péter és Gyurcsány Ferenc - erről Gulyás Gergely miniszter beszélt egy interjúban az év utolsó napján. Példaként említette, hogy a baloldali miniszterelnök-jelölt ellenzi a rezsicsökkentést, Gyurcsány Ferenc pedig kormányon kétszeresére emelte az áram és háromszorosára a gáz árát. A minimálbért a baloldali kormányok alig emelték, Márki-Zay Péter magát a minimálbért is ellenzi – hangzott el az M1 Híradóban.

Eltörölné a gyermekvédelmi törvényt, az erről szóló jövő áprilisi népszavazásra pedig el sem fog menni – közölte korábban az M1 kérdésére Márki-Zay Péter. A baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint ugyanis nem létezik az LMBTQ-lobbi kiskorúakat célzó propagandája, a témában tartandó népszavazás kérdéseit pedig ostobának nevezte.

A gyermekvédelem ügyét azóta is minden kampányrendezvényén felemlegeti Márki-Zay Péter. Igaz, hétgyermekes apaként, azt nem oltalomként, hanem leginkább politikai célzattal. A baloldali miniszterelnök-jelöltnek volt olyan rendezvénye is Kiszomborban, ahol csak poénkodott a kiskorúakat ért úgynevezett érzékenyítő foglalkozások veszélyén.

A hódmezővásárhelyi polgármester korábban a BBC-nek nyilatkozva kifejtette: megválasztása esetén engedélyezné Magyarországon a melegházasságot. Közölte: ez nincs ellentétben hitével, ugyanis a polgári házasság egy polgári jogi aktus – írta pénteki számában az Origo. A lap emlékeztet rá: az LMBTQ-lobbi hatására a tinédzserkorú fiatalok számos európai országban már ingyenesen kaphatnak hormonkezeléseket. Ezeknek lehetnek visszafordíthatatlan hatásai, egy esetleges műtét eredményét pedig már nem lehet visszafordítani, hiába gondolják meg magukat utólag sokan.

Ajánljuk még