logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Változik a közösségi közlekedés az ünnepek alatt

| Szerző: hirado.hu
Változik az ünnepek alatt a közösségi közlekedés menetrendje. A vonatok, buszok és HÉV-ek 24-én a szombati, december 25-én az ünnepnapi, 26-án pedig a vasárnapi menetrend szerint járnak. A HÉV-ek szenteste napján délután 4 óra után is, szilveszterkor pedig éjszaka is közlekednek. A fővárosban pénteken 16 óra után már csak az éjszakai járatokkal lehet utazni.

December 24-én, szenteste 15 és 16 óra között indulnak az utolsó nappali járatok, ezt követően az éjszakai járatokkal és a HÉV-ekkel lehet közlekedni. December 25-én és 26-án ünnepnapi, 27-től 31-ig iskolaszüneti menetrend lesz érvényben – olvasható a BKK honlapján. 

Szilveszteréjjel minden éjszakai autóbuszjárat jelentősen sűrűbben indul, továbbá az M2-es, az M4-es metró és a 4-es és a 6-os villamos, valamint a HÉV-ek is közlekednek, illetve hosszabb üzemidővel jár az M1-es metró.

Január 1-jén a nappali járatok ünnepnapi, illetve munkaszüneti napi rend szerint viszik az utasokat. Az M3-as metrópótlás december 24. és január 2. között mindennap a munkanapi közlekedési rend szerint zajlik, azaz a metró Újpest-központ és a Lehel tér, illetve Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között jár, a Lehel tér és a Nagyvárad tér között pótlóbusszal utazhatnak.

Ajánljuk még