logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megható: Az életéért küzdöttek, most rendőr sorfal várta miután kiengedték a kórházból

| Szerző: hirado.hu
Ezek az élet igazán fontos pillanatai.

Jó hírről számolt be a rendőrség facebook oldala.

„Mi rendőrök a legszebb karácsonyi ajándékot kaptuk, egy olyan hírt, melyre már régóta vártunk, egy kívánságot, mely karácsonyra teljesült! Kollégánkat, a motorbalesetben életveszélyesen megsérült Drixler Ádám r. főtörzsőrmestert két hónap küzdelem után kiengedték a kórházból! Mi pedig nem is lehetnénk boldogabbak!” – írták.

Két hónappal ezelőtt, 2021. október 22-én éjjel minden rendőr egyként gondolt a BRFK Motoros Alosztály járőrparancsnokára, amikor Drixler Ádám r. főtörzsőrmester szolgálati feladata ellátása során motorjával egy busznak ütközött. A járőrvezető kollégáival egy szurkolói buszt kísért Budapest XI. kerületében, az Etele úton, amikor a baleset történt.

„A mentők a helyszínen küzdöttek kollégánk életért, majd életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. Ádám felépüléséért nap, mint nap izgultak a budapesti rendőrök, rendre visszatértek a kérdések; hogy van Ádám? Örömmel jelentjük, hogy a hír, melyre oly sokat vártunk, karácsonyra megérkezett. Ádámot amikor kiengedték a kórházból motoros rendőreink várták a budapesti polgárőrökkel együtt, hogy újra üdvözölhessék. Nem is lehetne ennél szebb karácsonyi ajándék, Nekünk, rendőröknek.”

Ajánljuk még