logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Fodor Imrééknél évtizedek óta változatlan a karácsonyi menü

| Szerző: hirado.hu
A Duna Televízió műsorvezetője, Fodor Imre a hirado.hu-nak mesélt az elmúlt másfél évről, a karácsonyi tradíciókról, valamint megosztott egy számára nagyon kedves karácsonyi történetet is.

 

Rengeteg változást hozott mindenki éltébe az elmúlt másfél év, Fodor Imre a hirado.hu-nak mesélt saját tapasztalatairól, a karácsony legkedvesebb pillanatairól.

„Mi nagyon tradicionálisan ünnepelünk, tehát például a menü az 41 éve ugyanaz. Semmifajta változást nem tűr el a család. Ez nálunk tényleg a családról szól, arról szól, hogy együtt vagyunk”

– mesélte a műsorvezető a hirado.hu-nak, majd megosztott egy számára igazán kedves karácsonyi történetet.

„Az édesapám hosszú hónapokon keresztül dolgozott egy terepasztalon, éjszakákon át, hogy minden úgy nézzen ki, és legyen rajta tó és kis erdő és hegycsúcs és kis házak és emberek és különböző vonatsínek, és aztán ezt kaptam tőle karácsonyra, de én akkor, azt hiszem, olyan négy-öt év körül voltam, tehát tudtam csodálni egy terepasztalt, de nem tudtam használni. És most így visszagondolva harmincnégy év távlatából még mindig azt gondolom, hogy ez volt az én egyik legcsodálatosabb karácsonyi ajándékom az életben. Mert hogy ez semmi másról nem szólt, mint az édesapám szeretetéről irántam, és arról, hogy én mennyire fontos vagyok neki”

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még