logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hajnali kettőkor átfagyva találtak rá egy eltűnt idős bácsira

| Szerző: hirado.hu
A Kamaraerdei úton járőröztek a rendőrök december 22-én éjjel 2 óra körül, amikor egy földön kuporgó férfit vettek észre. Azonnal megálltak, és a segítségére siettek.

A Kamaraerdei úton haladt egy járőrautó december 22-én hajnali 2 óra körül, amikor a benne ülő egyenruhások egy földön kuporgó férfit vettek észre. Azonnal megálltak és az idős férfi segítségére siettek – adott tájékoztatást a Police.hu

Satuféket nyomtak, kiugrottak az autóból, és miközben felsegítették, próbálták megtudni az idős úrtól ki ő, hol lakik olvasható a Facebook-oldalukra posztolt bejegyzésben.

Érdeklődő kérdéseikre összefüggő válasz azonban nem érkezett. A 78 éves idős bácsi a téli időjárási körülményekhez – – 4 fok – képest alul volt  öltözve, elesésről és fejfájásról panaszkodott.

 

A nyugdíjas térben és időben nem tűnt tájékozottnak: azt hitte Pesterzsébeten van. A járőrök mentőt hívtak, miközben a kocsiból elővették takarójukat és bebugyolálták a már átfázott férfit. Kiderült, nem véletlenül emlegette a XX. kerületet, egy nála talált irat szerint ott lakik. Lekért adatai alapján eltűnés miatt már kereste a BRFK XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság.

A 78 éves férfit a mentők kivizsgálásra kórházba vitték.

Ajánljuk még