logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Lipcsei Betta: A karácsony lényege, hogy együtt legyünk szeretteinkkel

| Szerző: hirado.hu
Rengeteg változást hozott mindenki éltébe az elmúlt másfél év, Lipcsei Betta, az M4 Sport műsorvezetője a hirado.hu-nak mesélt saját tapasztalatairól és érzéseiről. A koronavírus-járvány okozta változások mellett az idei karácsonyról is mesélt stábunknak, és elárulta, mitől lesz olyan különleges számára az idei ünnep.

„Próbálok sokkal tudatosabban odafigyelni arra, hogy mennyi időt töltök a családommal, a szeretteimmel, munkával és szórakozással. Olyan dolgokra is szánok időt, amire talán előtte nem, aztán rájöttem, hogy mennyire jó, hogy tényleg többet tudunk együtt lenni, az ember jól érzi magát és pihen, és saját magára is van ideje. A szabadidőmet sokkal tudatosabban osztom be, és próbálok sokkal több időt tölteni a szeretteimmel, arról nem is beszélve, hogy talán az egészségére is jobban figyel az ember, és jobban megbecsüli”

– hangsúlyozta a műsorvezető.

A koronavírus-járvány okozta változások mellett, az idei év karácsonyának újdonságairól is mesélt Lipcsei Betta.

„Számomra ez a karácsony még nagyobb kihívás, mint az eddigiek, hiszen én leszek a vendéglátó, úgyhogy a többiek már nagyon várják. Én is, de azért addig még van pár feladatom” – mondta Lipcsei Betta, aki úgy váli: a karácsony nem a tökéletességről szól, hanem arról, hogy végre együtt legyen a család.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még