logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Soltész Miklós: Év végéig gyűjt a Regőczi Alapítványnak a 1357-es adományvonal

Év végéig gyűjt a Regőczi Alapítványnak a 1357-es adományvonal – jelentette be a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács (NHKT) elnöke.

Soltész Miklós vasárnapi közleményében azt írta: a hat legnagyobb hazai karitatív szervezet alkotta NHKT korábbi döntése alapján november 6-tól december 19-ig a nemzeti adományvonal 1357-es hívószámára, illetve az ahhoz kapcsolódó számlaszámra érkező felajánlások a Regőczi Alapítványt támogatják.

Hozzátette: a tanács örömmel tapasztalja, hogy a magyar emberek készek segíteni a koronavírus-járvány miatt árván vagy félárván maradt gyerekeket és családjaikat, ezért az NHKT

2021. december 31-ig meghosszabbítja a célzott telefonos adománygyűjtést.

Kapcsolódó tartalom

Az eddigi adományokat megköszönve mindenkit biztatnak, hogy december 31-ig a 1357-es szám tárcsázásával vagy sms küldésével támogassa az érintett gyerekeket és családjaikat a Regőczi Alapítványon keresztül – írta Soltész Miklós, megjegyezve, hogy hívásonként és szöveges üzenetekként 500 forint a támogatás.

Megemlítették, hogy a gyűjtés meghosszabbításáról szóló bejelentés kapcsolódik a közmédia Jónak lenni jó! kampányához és december 19-i műsorfolyamához.

A Regőczi Alapítványt Áder János köztársasági elnök és felesége idén tavasszal hozta létre.

Vasárnap 11 óráig mintegy 106 millió forint gyűlt össze az adományvonalon.

Ajánljuk még