logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jónak lenni jó! – Több mint 300 millió forint gyűlt össze

| Szerző: hirado.hu
A 300 millió forintot is elérte a felajánlások össze vasárnap kora este a közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű, jubileumi jótékonysági kampányában, amelynek kedvezményezettje a Covid-árvákat támogató Regőczi Alapítvány.

Kapcsolódó tartalom

Folyamatosan érkeznek a hívások az adományvonalra, volt olyan felajánló, aki egy kisgyerek hosszútávú támogatását szerette volna vállalni, egy másik családban pedig mind a négy gyerek elkülönített a zsebpénzéből, hogy hozzájáruljanak az alapítvány munkájához.

Az adás ideje alatt licitálni lehet még az Áder János és felesége által felajánlott ezüst dísztálra; egy fehérfejű rétisas szoborra, amelyet egyetlen példányban készített a Herendi Porcelánmanufaktúra; egy Béres Józsefet ábrázoló bronz emlékplakettre; HAUSER horvát csellóművész vonójára; egy Michelisz Norbert és Talmácsi Gábor által aláírt bukósisakra és Melocco Miklós szobrászművész Szent Ferencet ábrázoló alkotására.

Az árverésen szereplő tárgyakról és a fix áron még megvásárolható tárgyakról a www.mediaklikk.hu/jonaklennijo oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Kapcsolódó tartalom

A közmédia műsorvezetői egész nap várják a felajánlásokat +36 1 759 6000 és a +36 30 759 6000 telefonszámokon. Mindezeken felül a 1357-es szám tárcsázásával vagy a 1357-es számra küldött sms-sel hívásonként és üzenetenként 500 forinttal lehet támogatni a Regőczi Alapítvány munkáját.

A Regőczi Alapítványt Áder János köztársasági elnök és felesége idén tavasszal hozta létre a koronavírus-járvány következtében árván vagy félárván maradt gyerekek segítésére.

Ajánljuk még