logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Miután lélegeztetőgépre került, meghalt a családapa – három gyermekkel maradt egyedül Tímea

| Szerző: hirado.hu
A Nagy család érzi, hogy édesapjuk fentről néz rájuk, és büszke, hogy helyt tudnak állni az életben. A család nehezen élte meg az édesapa elvesztését, a feldolgozásban a családtagok és a közeli barátok segítettek.

A Jónak lenni jó! kampányához kapcsolódóan rendkívül mély és érzelmes riportokon keresztül ismerhetjük meg a Duna Televízió és a Duna World Embermesék című riportsorozatában azoknak a családoknak az életét, akiket közvetlenül érintett a koronavírus-járvány.

Kapcsolódó tartalom

Házasságuk után három lánygyermek érkezett a Nagy-család életébe. Az ikrek szerettek volna sportolni, édesapjuk ekkor ismertette meg velük a pingpongot, amibe rögtön beleszerettek. Sokat játszottak otthon is, gyakoroltak az édesapjukkal.

A vírus első megjelenése után a család nagyon óvatos volt, maszkot hordtak és rendszeresen fertőtlenítették a házat.

„Olyan érdekes, hogy azt mondják az emberek, hogy megérzi talán egy ember a saját rossz sorsát. Ő valószínűleg megérezhette, mert mindig azt mondta, hogy figyeljünk oda, mert hogyha ő elkapja a vírust, az őt elviszi”

– mondta Tímea.

Amikor elkapta a betegséget, lázas lett, nagyon köhögött, a beszéd pedig nagyon kifárasztotta. Mentő szállította kórházba, ahol este felhívták a családot, hogy intenzív osztályra került. Amikor lélegeztetőgépre került, Tímea már érezte, hogy nagy baj van. Az asszony elmondása szerint fél, vagy háromnegyed óra múlva érkezett a tragikus hír, hogy férje elhunyt.

„Olyan hihetetlen, hogy egy életerős fiatalember, és ez másfél hét alatt letarolta és elvitte” – zokogott az édesanya, aki elárulta: szerelme novemberben lett volna 46 éves.

A család élete teljesen felborult, a rokonok és a barátok segítettek talpra állni a nehéz helyzetből. A Regőczi Alapítvány is minden téren támogatja a három gyermekkel maradt édesanyát.

„Apa már föntről néz ránk és büszke ránk, hogy mindent meg tudunk tenni” – tette hozzá Tímea.

Mint ismert, a Jónak lenni jó! idén a koronavírus miatt árván és félárván maradt gyerekeket segíti a Regőczi Alapítványon keresztül. A 1357-es adományvonalon egy hívás és SMS továbbra is 500 forintot jelent a gyerekeknek. Lehet segíteni a mediaklikk.hu/jonaklennijo oldalon is, ahol tárgyi adományokat lehet megvásárolni. A közmédia jótékonysági akciója december 19-én zárul egy egész napos műsorfolyammal.

Támogassa a koronavírus-járvány idején árván vagy félárván maradt magyar gyermekeket!
HUF 11705084-21448492-00000000
EUR IBAN: HU20 1176 3055 5885 6886 0000 0000
USD IBAN: HU26 1176 3055 5885 7014 0000 0000

Az adományvonal száma: 1357. Egy hívás vagy SMS díja: 500 forint.

További információkért látogasson el a Médiaklikk oldalára!

Ajánljuk még