logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Családok, történetek – 200. adásához érkezik a Kossuth Rádió népszerű műsora

| Szerző: hirado.hu
Szenzációhajhászás és merész témák helyett átlagos családok történeteit mutatja be hallgatóinak már 200. hete a Kossuth Rádió vasárnap délutáni műsora, a Családok, történetek. Az elmúlt csaknem négy évben felemelő, és olykor megrázó sorsfordulókon keresztül szerették volna átadni azt az igazán fontos üzenetet, hogy családban élni könnyebb!

Jubileumi, 200. részéhez érkezett a Kossuth Rádió Családok, történetek című műsora, amely történetein keresztül adásról adásra bebizonyítja: a társadalomnak ma is a család a legfontosabb egysége, ami sok örömömmel és olykor bánattal, de mindenképp komoly felelősséggel is jár. A mintegy négy éve futó műsorban átlagos családok különleges élethelyzeteit dolgozzák fel, láttatva, hogy amikor baj van, a legközelebbi hozzátartozók reagálása, segítsége jelentheti a legtöbbet. A család ereje „megmentheti” a rászorulókat – legyenek azok betegség, függőség vagy egyszerűen csak valamiféle kirekesztettség áldozatai. Az üzenet, hogy biztos háttérrel meg tudjuk oldani a legnehezebb sorsfeladatokat is, megvalósíthatjuk céljainkat és álmainkat, sok százezer hallgatóhoz jutott el az évek alatt.

A Családok, történetekben olyan szereplőket mutatunk be, akikké mi is válhatunk: szerencséssé, boldoggá, gyógyulttá, sérültté, lábadozóvá, időssé, széppé vagy lelkileg beteggé. Mind átlagos élethelyzetek, de talán valamit elmond az emberek ingerküszöbéről, hogy rég kaptunk rádiós stábként ennyi hallgatói üzenetet. Segíteni akarók, rokonaik történetét elmesélők jelentkeznek valamennyi üzenetküldő felületen” – osztotta meg gondolatait a jubileumi adás kapcsán Bicsák Eszter a Családok, történetek műsorvezetője, aki úgy véli, műsoruk azon kevesek közé tartozik a magyar médiában, amely nem csak merészebb témákkal képes meglepni, gondolkodásra késztetni a hallgatókat.

Családok, történetek – minden vasárnap, 14:05-től a Kossuth Rádión!

Ajánljuk még