logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Viharosnak ígérkezik a hétvége

Változékony, sokfelé szeles idő, néhol hózápor, ónos eső is várható a hétvégén – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.
(Forrás: OMSZ)

Pénteken több órára kisüt a nap, de a keleti tájakon tartósabban is megmaradhat a köd. A Tisza tágabb térségét leszámítva nagy területen lesz erős, a Dunántúlon és a Bodrogközben több helyen viharos a szél.

A minimumok mínusz 5 és plusz 5, a maximumok plusz 4 és 9 Celsius-fok között alakulnak.

(Forrás: OMSZ)

Szombaton felhőátvonulások várhatók több-kevesebb napsütéssel. Helyenként előfordulhat hózápor, néhol havas eső zápor, elvétve ónos eső sem kizárt. Főként a Dunántúlon sokfelé megerősödik a szél. Hajnalban mínusz 8 és plusz 2, délután 0 és plusz 7 fok között alakul a hőmérséklet.

(Forrás: OMSZ)

Vasárnap az ország nagy részén többórás napsütés is várható, de helyenként rétegfelhős maradhat az ég, ködfoltok is lehetnek. Néhol előfordulhat hószállingózás, szitálás, ónos szitálás.

(Forrás: OMSZ)

Estétől főleg az északkeleti tájakon valószínű helyenként havas eső, hózápor. Sokfelé erős, a Dunántúlon néhol időnként viharos lesz a szél. A hőmérséklet hajnalban mínusz 8 és plusz 4, napközben plusz 1 és 9 fok között alakul – olvasható az előrejelzésben.

Ajánljuk még