logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ön játszik a hatos lottón a hárommilliárdos rekordnyereményért?

| Szerző: hirado.hu
Mivel az elmúlt hétvégén nem volt telitalálatos szelvény, ezen a héten rekordot dönt a hatos lottó főnyereménye, amely hárommilliárd forint. Ön fog játszani a jackpotért?

 


Ön mit szól hozzá? A hirado.hu és a Kossuth Rádió Jó napot, Magyarország! című műsorának napi, közös szavazásán ezúttal azt kérdezzük olvasóinktól, hogy játszanak-e a hatos lottón a 3 milliárd forintos rekordnyereményért. A délután 16 óra 10 perckor kezdődő adásban telefonon oszthatják meg véleményüket – Telefonszám: 06 1 vagy 06/30/759-5200, sms: 06/30-90-00666 –, a hirado.hu oldalán szavazatot adhatnak le, a Kossuth, valamint a hirado.hu Facebook-oldalán pedig kommentben mondhatják el, hogy mit gondolnak napi témánkról.


A hatos lottón a legutóbbi rekordösszeg 2,958 milliárd forint volt, a mostani hárommilliárd forintos főnyereménnyel ez a 13 éves csúcs dől meg – számolt be róla a Szerencsejáték Zrt.

A rekordnyeremény lázba hozta a játékosokat is, hiszen nemcsak az alapjátékok száma nőtt meg, hanem a feladott szelvények száma is. Mind az ötös, mind a hatos lottót többen játszák az átlagos halmozódási időszakhoz viszonyítva.

Kapcsolódó tartalom

További érdekesség, hogy a hatoslottó telitalálatmentes időszak alatt Fortuna nagy kedvence volt a 2-es szám, ez már tízszer szerepelt a nyerőszámok között, míg a 26-os számot eddig egyszer sem húzták ki.

A hatoslottó sorsolását a Duna vasárnap 16 órakor élőben közvetítit.

Ajánljuk még