logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Úgy érzem, hogy még mindig velem vannak, és segítenek – vallotta az árván maradt Bence

| Szerző: hirado.hu
Az egyetemista fiú, Molnár Bence érzi, hogy szülei lélekben mindig vele vannak. Édesapja néhány évvel ezelőtt hunyt el, édesanyját pedig a koronavírus-járványban veszítette el, így Bence árván maradt. A nehéz időszak ellenére az egyetemen igyekszik a legjobb tudása szerint teljesíteni, hogy elérje álmát és kardiológussá váljon.

A Jónak lenni jó! kampányához kapcsolódóan rendkívül mély és érzelmes riportokon keresztül ismerhetjük meg a Duna Televízió és a Duna World Embermesék című riportsorozatában azoknak a családoknak az életét, akiket közvetlenül érintett a koronavírus-járvány.

Bence édesapját három évvel ezelőtt veszítette el, tüdődaganatban. Bence kései gyermek, nagyszülei közül nagymamáit ismerte csak, testvére nincsen, ezért az édesapa halála után ketten maradtak édesanyjával. Tünde idén áprilisban kapta el a koronavírust. Az állapota napról napra romlott, kórházba kellett szállítani. Bence bent még meglátogathatta, másnap húsvétkor, érkezett a szomorú hír a kórházból, hogy édesanyja elhunyt.

„Amikor először meghallottam, még felfogni sem tudtam, muszáj volt leülnöm, annyira sokkolt” – emlékezett vissza a szörnyű időszakra.

Az elsőéves orvostanhallgató sok időt tölt a temetőben, ez segít neki abban, hogy közel maradhasson szüleihez, akikkel továbbra is megosztja gondolatait.

„Úgy érzem, hogy még mindig velem vannak, és segítenek, bármi is történjen az életemben

– árulta el.

Bence számára az alapítvány a biztonságot jelenti, hogy nem kell aggódnia, hogyan folytatja tanulmányait.

Kapcsolódó tartalom

Mint ismert, a Jónak lenni jó! idén a koronavírus miatt árván és félárván maradt gyerekeket segíti a Regőczi Alapítványon keresztül. A 1357-es adományvonalon egy hívás és SMS továbbra is 500 forintot jelent a gyerekeknek. Lehet segíteni a mediaklikk.hu/jonaklennijo oldalon is, ahol tárgyi adományokat lehet megvásárolni. A közmédia jótékonysági akciója december 19-én zárul egy egész napos műsorfolyammal.

Támogassa a koronavírus-járvány idején árván vagy félárván maradt magyar gyermekeket!
HUF 11705084-21448492-00000000
EUR IBAN: HU20 1176 3055 5885 6886 0000 0000
USD IBAN: HU26 1176 3055 5885 7014 0000 0000

Az adományvonal száma: 1357. Egy hívás vagy SMS díja: 500 forint.

További információkért látogasson el a Médiaklikk oldalára!

Ajánljuk még