logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Karácsonyi sálat kapott Romeo, a rendőrség helikoptere

| Szerző: hirado.hu
Helikopter karácsonyi sálban? A Magyar Rendőrség is csatlakozott az #XmasSweaterChallenge című kihíváshoz, ezzel segítve a Gyermekgyógyítók csapatának munkáját.

Folytatódik a #XmasSweaterChallenge, amelynek egyik kihívottja a Magyar Rendőrség volt. A kihívást 200 százalékosan teljesítették, ugyanis nemcsak a rendőrség munkatársai öltöttek magukra karácsonyi pulcsit, hanem Romeo, a rendőrség helikoptere is.

Romeo is karácsonyi pulcsiba öltözött, illetve csak sálba, mert akkora pulóvert még az Északi-sarkon se gyártanak, amibe beleférne. Szívdöglesztő, ugye?

írták a posztban.

 

„Örömmel vettük az Országos Meteorológiai Szolgálat felkérését, és csatlakoztunk az #XmasSweaterChallenge folytatásához, mert fontos számunkra, hogy segítsünk a Gyermekgyógyítók csapatának és ezáltal a gyerekeknek”
– folyatták.
2020-ban a Magyar Rendőrség indította el az #XmasSweaterChallenge-t, amiben vicces karácsonyi pulcsikban kellett megmutatni, hogy hogyan telnek majd az ünnepek. Az Országos Meteorológiai Szolgálat idén továbbgondolta a kihívást és összekötötte ezt egy kezdeményezéssel.

Ajánljuk még